Om os

Startside
Om os
Avlstæver
Avlshan
Hvalpe til Salg
Fotoalbum
DK - HD:Index
Link´s
Kort
Kontakt

Om os

Stort TILLYKKE til os

– vi har ”arvet” Kennel Hatani`s, efter at have samarbejdet om at avle schæferhunde siden vi i 2005 fik Hatani`s Dior.

 

Lidt om os: Vi bor i Nibe ( tæt på Aalborg) i en lille nedlagt ejendom som vi løbende har ændret så vi har de bedst mulige forhold for vores hunde.

NO(Niels-Ole): Har haft og trænet Schæferhund siden 1980.

Else Marie: Har været vant til hunde stort set altid – dog først Schæfere siden 1993.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De tæver vi avler på, er alle efterkommere af Hantani`s Dior. Alle er Avlskårede og har fine hofter og albuer, ligesom vi udelukkende bruger fædre der har de samme kvaliteter. Vores primære interesse er, at udstille vores hunde, så vi vægter deres udseende meget højt, men den mentale sundhed er også nødvendig, både fordi det betyder meget for os, at de har potentiale til, at kunne gennemgå de prøver der er nødvendige for at kunne Avlskåres og til at kunne blive gode og velfungerende familiehunde.

Sidste, men ikke mindst:

Stor tak til Ejler Nielsen som hidtil har været ejer af kennelen, fordi du altid har været behjælpelig og givet videre af din store erfaring og mest af alt tak fordi du fortsat vil stå til rådighed, når vi har behov for din bistand.